2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: terhek

10 cikk 1/1 oldal

Rétvári Bence: óriási terhet jelentene a kvótarendszer

Az egészségügyben kórházépítési költségekkel kellene számolni, ami százmilliárd forintos nagyságrendet jelent – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Emmi: könnyebb a tanévkezdés idén a családoknak

Palkovics László oktatási államtitkár jelezte: a szeptemberi iskolakezdés feltételei adottak, minden esetleges akadály elhárult. A nemzeti tanévnyitó Érden lesz.

Az egészségügy finanszírozása

Jelenleg hazánkban az átlagjövedelmet kereső, egyedülálló személyek esetében a munkaerőt terhelő elvonások szintje az OECD adatai szerint 49 százalék.

A munkahelyvédelmi akcióval csökkentek a munkáltatók terhei

A munkahelyvédelmi akció révén 2015-ben több mint 135 milliárd forinttal, a program 2013-as indulása óta pedig már 357 milliárd forinttal csökkentek a munkáltatók terhei – mondta el a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Globális választ sürgetett Orbán Viktor

Orbán Viktor szerint Európa nem lesz képes egyedül viselni a migráció terheit, ezért sürgette az ENSZ főtitkárát, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat a terhek globális megosztásáról.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.