2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: teréz körúti robantás

13 cikk 1/2 oldal

Elmemegfigyelőbe vitték a Teréz körúti robbantót

Ismét is az Ideg- és Elmemegfigyelő Intézetben kötött ki Papp László, akit a Teréz körúti robbantással vádolnak. Korábban az elmeállapotát vizsgálták, ám nem találtak büntethetőséget kizáró okot.

Vizsgálják P. László állítását

Ahhoz, hogy a körúti robbantó bűnösségét a bíróságon is kimondják a gyanúsított beismerő vallomását egyéb bizonyítékokkal is alá kell támasztani.

Bolcsik Zoltán: Tisztul a közszféra

Bolcsik Zoltán: a Nemzeti Védelmi Szolgálat egyik legerősebb fegyvere a titkos felderítés, ám aki tisztességesen végzi a munkáját, annak nincs félnivalója.

Egyelőre rács mögött marad a vélt robbantó

A gyanúsított védője, Brunner Tamás megerősítette a Magyar Időknek, hogy az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról szóló végzés nem jogerős.

Új ügyvéd védi P. Lászlót

Továbbra sem működik együtt a hatóságokkal. Eddig csak egyszer tudták „kihallgatni”, amikor elfogása után néhány órával meggyanúsították a robbantással.

Újabb merényletre készülhetett a robbantó

A nyomozókhoz eddig beérkezett közel ezer állampolgári bejelentés egyike irányíthatta a figyelmet magára a gyanúsítottra és újabb előkészületeire.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.