2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Tényi István

13 cikk 1/2 oldal

Nyomozás indult a Jobbik gyanús pénzei miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi igazgatósága a Jobbik korrupciógyanús pénzügyei miatt két személy feljelentése alapján, amelyet ismeretlen elkövetők ellen tettek.

Balhézni akart az MSZP alelnöke

A lebukás után maga Komjáthi Imre is elismerte, hogy semmi ilyesmi nem történt, sőt azt sem titkolta: ő maga balhézni akart. Gyülekezési joggal való visszaélés gyanújával tettek bejelentést.

Vizsgálja a NAV a Jobbik pénzügyeit

Meghallgatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tegnap Szabó Balázs volt jobbikost, valamint Tényi István közbejelentőt a párt zavaros pénzügyei ­miatt tett feljelentéseik kapcsán.

Bejelentés csalás gyanúja miatt a Jobbik ellen

Tényi István közéleti szereplő bejelentést tett az N1TV volt főszerkesztőjének azon állítása miatt, miszerint a Jobbik tévéjéhez is milliós nagyságrendben érkeztek feketepénzek.

Újabb feljelentés a Czeglédy-ügyben

Egy védett tanú vallomása szerint a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba a rács mögül manipulálja a tanúkat.

Már elévült Botka László korrupciós ügye

Az ügyészség érdemben már nem vizsgálhatja a történteket, mivel a hivatali vesztegetés elfogadása még az ilyen, súlyosan minősülő esetekben is csak nyolc évig büntethető.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.