2020. október 20., kedd, Vendel napja

Címke: téli gumi

6 cikk 1/1 oldal

Kevesebb a szakember, drágább lesz a gumicsere

A szakemberhiány elérte a gumiabroncs-szerelőket is, akiket béremeléssel próbálnak megtartani a vállalkozások, emiatt drágulnak a szolgáltatások, és sorban állásra is fel kell készülniük azoknak, akik a következő hetekben akarnak abroncsot cseréltetni – írta a Világgazdaság hétfőn.

Ideje lecserélni a téli gumikat

Az évszakváltás azt is jelenti, hogy ideje lecserélni a téli gumikat, mert a hirtelen felmelegedésnek is megvannak a maga veszélyei.

Téli gumi: csak ha leesik az első hó

A hideg idő beköszöntével minden autósnak érdemes megvizsgálnia, hogy járműve alkalmas-e a téli közlekedésre. Ilyenkor szóba kerül a gumikérdés is. A távirati iroda közlése szerint a téli gumi ára többnyire 10 és 35 ezer forint között mozog, az összeg nagysága természetesen függ a mérettől és típustól. Idén október végéig egyébként 1,9 százalékkal nőtt idehaza a téli gumiabroncsok piaca.

Rendkívüli időjárás: havazásra készülnek Jeruzsálemben

Már több centiméteres hótakaró borítja Észak-Izraelben a Golán-fennsíkot és a Hermon-hegyet, a rendkívüli hideg és a csapadékos időjárás közepette havazásra számítanak éjszakától Jeruzsálemben is – közölte a katonai rádió vasárnap délután.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.