2021. október 17., vasárnap, Hedvig napja

Címke: Településfejlesztés

9 cikk 1/1 oldal

Orbán Balázs bejelentette: indul a Modern falvak program

Már zajlik a Modern falvak program politikai tervezése, jövőre indul a végrehajtási szakasz – mondta -, hangsúlyozva, hogy kormányzati cél a falusi életforma megőrzése, vonzóvá tétele.

Megnyitották a göcseji aratónapokat a Zala megyei Nován

Megnyitották a XXX. Göcseji Aratónapokat szombaton a Zala megyei Nován, és kezdetét vette III. Göcseji Dombérozó elnevezésű, helyi értékeket és hagyományokat bemutató tíznapos rendezvénysorozat,

Magyarországi településfejlesztés

Az elmúlt évek politikai döntései jelentős hatással voltak a hazai települések életére, feladataira, működésére és fejlesztési lehetőségeire.

Emelkedett a településfejlesztési program idei éves kerete

Emelte a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) éves fejlesztési keretét a kormány; a következő negyedévben meghirdethető keretösszeg 177 milliárd forinttal nőtt, így már közel 1220 milliárd forint fejlesztési forrás lesz elérhető a megyék és megyei jogú városok számára pályázatokon keresztül – jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár.

Nemzetgazdasági Minisztérium: helyi fejlesztéseket támogató felhívás jelent meg

Regisztrációt hirdet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a közösségi szinten irányított városi fejlesztések megvalósítása érdekében létrejövő helyi akciócsoportok megalakítására – tájékoztatta Rákossy Balázs, a tárca európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára pénteken az MTI-t.

Veszprém megye 45 milliárd forint uniós forráshoz jut a 2020-ig

A 2020-ig tartó fejlesztési ciklusban rendelkezésre álló 12 ezer milliárd forintnyi fejlesztési forrásból több mint 45 milliárd jut Veszprém megyére, amivel a megyék rangsorában a középmezőnybeen tudhatja magát – jelentette ki pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.