2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: telepítés

33 cikk 1/4 oldal

Milliárdok a korszerűsítésre

Mintegy 5600 hektárnyi korszerű, öntözhető ültetvényt létesíthetnek a gazdálkodók a következő években, legalábbis ekkora területre nyertek támogatást a Vidékfejlesztési programon belül.

Növekszik a gazdák borszőlő-telepítési kedve

A tavalyinál nagyobb területen kívánnak új borszőlőt telepíteni a hazai szőlészek, de a beérkezett igények így sem érik el az Európai Unió által engedélyezett maximális területet - írja csütörtöki számában a Világgazdaság.

Sikerült a korallátültetés az ausztráliai Nagy-korallzátonyon

Korallátültetéssel próbálják menteni az ausztráliai Nagy-korallzátony súlyosan károsodott ökoszisztémáját, nyolc hónappal a kísérlet kezdete után sikerről számolt be az ausztrál Southern Cross Egyetem kutatócsoportja vasárnap.

Megkezdődött a balatoni haltelepítés

Elsőként a pontyokat költöztették át Magyarország legkedveltebb horgászvizébe a Lelle szomszédságában lévő Irmapusztai Tógazdaságból.

Nem leszünk börtönország

Soros útmutatását követően a brüsszeli bürokrácia évente legalább egymillió illegális gazdasági bevándorlót telepítene Európába.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.