2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: telenor

30 cikk 1/3 oldal

Sokat telefonálunk külföldön

Többet használják a mobiltelefonjukat a magyarok külföldi utazáskor, a hívások száma és az adatforgalom is emelkedett a roamingdíjak tavaly júliusi eltörlése óta.

Hamis számlabekérőkre figyelmeztet a Telenor

Hamis számlabekérő leveleket küldenek ismeretlenek a Telenor Magyarország nevében, a cég ügyfelei védelme érdekében kitiltotta hálózatáról a csalók által használt weboldal címet – közölte a Telenor az MTI-vel pénteken.

78 millió forintos bírságot kapott a Telenor

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte a Telenor Magyarország Zrt. (Telenor) összehasonlító reklámját, ezért 78 millió forintos bírságot szabott ki a vállalatra - közölte a GVH hétfőn az MTI-vel. A Telenor közölte, hogy vizsgálja a hivatal döntését és a felülvizsgálat jogi lehetőségeit.

Elkelt a Telenor térségi csoportja

A leggazdagabb cseh vállalkozó érdekeltségébe tartozó cégcsoport vásárolhatja meg a Telenor kelet-közép-európai leányvállalatait, így a magyarországit is.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.