2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: tel aviv

35 cikk 1/4 oldal

Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek

Hét fiatal magyar high tech szakember ismerkedik az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) valamint Izrael közötti együttműködés első közös tanulmányútján.

Paraguay visszaköltözteti nagykövetségét Tel-Avivba

Luis Alberto Castiglioni paraguayi külügyminiszter szerdán bejelentette, hogy visszaköltöztetik Tel-Avivba a májusban Jeruzsálembe áthelyezett paraguayi nagykövetséget. Az izraeli külügyminisztérium válaszul közölte, hogy Izrael bezárja paraguayi nagykövetségét. Rijád al-Malki palesztin külügyminiszter időközben arról tájékoztatott, hogy a palesztinok „azonnali hatállyal” megnyitnak egy diplomáciai képviseletet Paraguayban.

Megérkezett Izraelbe Orbán Viktor

Kétnapos hivatalos látogatásra érkezett Izraelbe Orbán Viktor miniszterelnök, akinek gépe szerdán landolt a tel-avivi Ben Gurion nemzetközi repülőtéren.

A látvány ára

Nem biztos, hogy sokaknak támad kedvük egy izraeli kiruccanáshoz. Pedig a zsidó állam csak a tavalyi évben közel 3,6 millió kirándulót fogadott.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.