2020. május 29., péntek, Magdolna napja

Címke: tehetségkutatás

5 cikk 1/1 oldal

Különleges évaddal tér vissza a Fölszállott a páva

Különleges évaddal tér vissza a közmédia népzenei és néptáncos tehetségkutató műsora, a Fölszállott a páva – hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában.

Matektehetségeket keres az MTA

Rejtőzködő matektehetségeket keres gimnazisták – konkrétan a kilencedik osztályába járó diákok – között a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet Didaktikai Csoportja.

Zenei tehetségkutató fesztivált rendeznek szombaton Tatabányán

Az alternatív, rock, elektro-pop és metál zenekaroknak bemutatkozási lehetőséget kínáló tehetségkutató fesztivált rendez szombaton Tatabányán a Peron Music Alapítvány – tájékoztatta a szervezet elnöke szerdán az MTI-t.

Virtuózok: pénteken még a zsűri-, azután a közönség dönt

A pénteki döntő az utolsó alkalom, amikor a szakmai zsűri kezében van a három korcsoport versenyzőinek továbbjutása, ezután már a közönség dönt a győztesről – mondta el Peller Mariann, a Virtuózok tehetségkutató verseny producere pénteken az M1 aktuális csatornán.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.