2023. március 22., szerda, Beáta, Izolda napja

Címke: tehervonat

15 cikk 1/2 oldal

Halálra gázolt a vonat egy férfit Sopronban

Tehervonat gázolt halálra egy férfit Sopronban, a nyílt vasúti pályán vasárnap délután, a helyszínelés idején áll a vonatközlekedés Sopron és Ausztria között – tájékoztatta a Győr-Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. szóvivője az MTI-t.

Özönlik keletről az áru hazánkba

távol-keleti kereskedelem új útvonalán, a modern selyemúton már hazánkba is közlekednek Kínából induló, több száz millió forintos értéket szállító tehervonatok.

Vonat alá esett két migráns Horvátországban

A mozgó tehervonatról a sínekre esett két ember – valószínűleg illegális bevándorlók – a kelet-horvátországi Vinkovce vasútállomásán. Egyikük azonnal életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel kórházba szállították – közölte szombaton a Vukovár-Szerém megyei rendőrség.

Huszonkilenc illegális migránst találtak egy tehervonaton

A Szerbia felől Magyarország területére érkező tehervonat átvizsgálásakor huszonkilenc illegális migránst találtak a rakomány között megbújva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ellenőrzést végző határrendészei kedden este a Kelebia vasúti határátkelőhelyen – közölte a rendőrség szerdán este a honlapján.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.