2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: taxi

105 cikk 1/11 oldal

Taxióra

Több spanyol városban határozatlan idejű sztrájkba léptek a taxisok

Barcelona és Madrid után Valencia, Alicante és Málaga városában is határozatlan idejű sztrájkba léptek vasárnap a spanyol taxisok, hogy követeljék az Uber és a hasonló módon működő Cabify nevű alternatív, közösségi személyszállítási szolgáltatások működésének szigorítását.

Kutyaszorítóban az adóelkerülők

A gazdaságfehérítés jegyében tett újabb lépésnek köszönhetően tíz éven belül hazánkban tíz százalék alá csökkenhet az adóelkerülés mértéke.

Fővárosi razziát kezd a NAV

A hatóság munkatársai elsősorban a belvárosi kerületekben dolgoznak majd, az ellenőrzésre a vendéglátósok, kereskedők, ajándékboltosok és taxisok is számíthatnak.

Drágább a transzfer, mint a jegy

A hazai pia­con is megjelentek az európai expresszbusz-szolgáltatók, amelyek Ferihegyre ugyan nem vihetnek utast, de a pozsonyi vagy a bécsi repülőtérre igen.

Megkéseltek egy taxist Budapesten

Többször megszúrtak egy taxisofőrt péntekre virradóra Budapesten, a XX. kerületi Ady Endre téren - közölte a rendőrség az MTI-vel.
105 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.