2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: távozik

16 cikk 1/2 oldal

Távozik tisztségéből a szlovák külügyminiszter

Az ENSZ globális migrációs csomagjának parlamenti elutasítása miatt  távozik tisztségéből Miroslav Lajcák, szlovák külügyminiszter – közölte csütörtökön honlapján a szlovák külügyminisztérium.

Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány

Szeptember végén távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány, Bucsek Gábor, akinek vezetői kinevezését saját kérésére vonta vissza a belügyminiszter – tudatta a Belügyminisztérium (BM) szerdán az MTI-vel.

Távozik az LMP éléről Szél Bernadett

Sajtóhírek szerint a politikus az ellenzéki párt frakcióvezetői posztjáról is lemond – közölte a köztelevízió híradója.

Távozik az ingadozó főbíró

Az amerikai legfelső bíróság ezen a nyáron nemcsak jelentős döntéseivel tematizálja a tengerentúli alkotmányossági és közéleti vitákat.

Zidane hősként távozik

Öt nappal a Bajnokok Ligája-diadal után távozni, ráadásul önként, de nem dalolva, nem megszokott szcenárió. De Zinedine Zidane sohasem kedvelte a sablonos megoldásokat.

Távozik a Fehér Ház legfőbb gazdasági tanácsadója

Távozik a washingtoni Fehér Ház stábjából Gary Cohn, a befolyásos Országos Gazdasági Bizottság vezetője. Donald Trump elnök legfőbb gazdasági tanácsadója kedden, az importvámok tervezett bevezetése miatti viták közepette jelentette be lemondását.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.