2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja

Címke: tavaszi fesztivál

9 cikk 1/1 oldal

Iparművészeti kuriózumok

Libáknak prédikál a róka, miközben titok­ban zsákba gyűjti őket, egy kopaszodó úr kíváncsian néz be egy hölgy szoknyája alá, és persze sárkányok, egyszarvúak, lovagok, szentek, címerek.

Kalotaszegre, falusi vásárba és egy koreográfus elméjébe kínál táncos utazást az idei fesztivál

Napjaink egyik leghíresebb koreográfusa, Wayne McGregor egy különleges önéletrajzi vallomással, Alexander Vantournhout és Bauke Lievens alkotópárosa virtuóz duettel várja a közönséget, míg Foltin Jolán egy falusi vásárba, a Duna Művészegyüttes pedig Kalotaszegre invitálja a tánc iránt érdeklődőket az idei Budapesti Tavaszi Fesztiválon (BTF).

Kettős látás

A híres divattervező szerint a biedermeier kortól bőven van mit tanulnia a mai divatnak, mivel ma minden az eldobhatóságról szól.

A tánc minden arcát megmutatja az idei tavaszi fesztivál

A néptánctól a flamencóig, a kortárs koreográfiáktól a klasszikus balettig a műfaj szinte minden spektrumából kínál valami csemegét a közönségnek március 31. és április 23. között a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) táncprogramja.

Budapesti Tavaszi Fesztivál: indul a promenád

Ma 11 órakor indul a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) promenádja, amelynek végső állomásán, a Hősök terén összművészeti műsor és forgatag várja a közönséget.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.