2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: tartozás

48 cikk 1/5 oldal

Gyakran későn fizetnek adót a magánszemélyek

A Google és a Facebook is szerepel azon a listán, amelyen a magyar állammal szemben a legnagyobb adótartozást felhalmozó cégek és magánszemélyek sorakoznak.

Nyomoznak az SZDSZ tartozásai miatt

Nincs határideje az új büntetőeljárásról szóló törvény szerint az egykori SZDSZ tartozásai ügyében különösen nagy kárt okozó csalás gyanúja miatt indult nyomozásnak.

Görögország sikeresen befejezte az utolsó segélyprogramját

Az utolsó segélyprogramban 2015 augusztusában arról állapodott meg az ország a hitelezőkkel, hogy kikerüljön az adósságválságból – közölte hétfőre virradóra az euróövezeti állandó mentőalap (ESM).

Egy magánszemély a NAV legnagyobb adósa

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 73 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a második negyedévben, a lista élén június végén egy sümegi magánszemély, Temesvári Zoltán állt 2,519 milliárd forint tartozással, amiből 831 millió forint adóhiány, 1,688 milliárd forint pedig bírság volt.

Megérdemlik egymást

Egy Magyar Narancs birtokába került levélből kiderül, tízmillió forintnyi tartozást követel az LMP-től Ron Werber izraeli kampányfőnök, a párt korábbi megbízottja.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.