2024. június 22., szombat, Paulina napja

Címke: Társaság a Szabadságjogokért

24 cikk 1/3 oldal

Senkinek nem sérül a szabadsága!

A kormánypolitika senkinek a szabadságát nem sérti a tekintetben, hogy mennyi gyermeket akar. Csupán bátorít a többre.

Százmilliókkal pumpálják a TASZ-t

Az egyesület beszámolója szerint egy év alatt úgy sikerült növelni a tőkéjüket, hogy a forrásuk megcsappant, nőtt viszont a bevételük, ám az eredmény 2017-ben mégis rosszabb lett.

Mutáló dalnok

Nocsak! Már Pityinger-Dopeman László is arról énekel: szégyelli, hogy egykoron az ellenzéki oldal jómadaraival együtt molesztálta a kormánypártokat.

Ombudsman: ki kell vizsgálni a kórházi fertőzésekkel kapcsolatos panaszokat

A kórházi fertőzésekkel kapcsolatos közérdekű bejelentésekkel kapcsolatban Székely László alapjogi biztos felkérte az emberi erőforrások miniszterét, hogy fordítson kiemelt figyelmet a tárca szerveinek panasz- és közérdekű bejelentéseket kezelő gyakorlatára - tájékoztatta az ombudsmani hivatal kedden az MTI-t.

Pénzügyi érdekek a humanizmus mögött

Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon – erről is olvashatunk Bayer Zsolt cikksorozatának első részében.

Aljasságból jeles

Soros Györgyről tudjuk, hogy a szíve a pénzért és a messianisztikus fantáziáiban látott nyílt társadalom megteremtéséért dobog. Se istent, se embert nem ismerve ront neki országoknak.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.