2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: társadalmi egyeztetés

10 cikk 1/1 oldal

Társadalmi egyeztetés kezdődik a 3-as metró északi szakaszának pótlási terveiről

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) társadalmi egyeztetésre bocsátja a 3-as metróvonal felújításának első üteme idejére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási tervét. A metrópótlás az északi szakaszon, Újpest és a Lehel tér között november elejétől várhatóan egy évig tart, ekkor a szerelvények csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek.

Használható parkot akarnak

A Liget Park Fórum múlt heti zárórendezvényén a liget szabadidős funkcióinak megújításával kapcsolatos tervek, észrevételek hangzottak el.

Egyeztetésen hat vidékfejlesztési pályázat

Megkezdődött hat vidékfejlesztési pályázat társadalmi egyeztetése, a pályázatok együttes keretösszege csaknem 32 milliárd forint. Öt felhívás esetében az észrevételeket október 9-ig, a Jégesőkár megelőzése pályázatnál pedig október 10-ig várja a hatóság a véleményezésre kialakított felületen – írja a Portfolio.hu.

A Liget Park Fórum nyitánya

A Városliget kert- és táj­építészeti megújításáról szóló társadalmi egyeztetés első állomásán a pályázaton nyertes Garten Stúdió bemutatta a park átalakításával kapcsolatos elképzelését.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.