2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: Tárki

23 cikk 1/3 oldal

Mélyrepülésben a Jobbik

Az ellenzéki párt támogatottsága a biztos szavazóknál jelenleg 16 százalékos, holott júliusban még 23, szeptemberben 21, októberben pedig 19 százalékon állt.

Tovább nőtt a Fidesz népszerűsége

A Tárki adatai szerint a teljes népesség körében a Fidesz–KDNP tábora a júliusi 35 százalék után 39 százalékra, a pártválasztók között pedig 55 százalékról 59 százalékra nőtt.

A kormánypártok további erősödését mérték

A Tárki adatai szerint a a teljes népességen belül 17 százalékponttal, a pártválasztók körében pedig 20 százalékponttal növelte táborát a Fidesz-KDNP 2015 júliusa és 2017 októbere között.

Szilárd a Fidesz–KDNP vezető pozíciója

A legvalószínűbb listás választási eredményeket nézve a Fidesz–KDNP 45, az egykori baloldali összefogás együttesen 25, a Jobbik 20, míg az LMP 5 százalékon áll.

Fölényesen vezet a Fidesz

A Fidesz–KDNP 6 százalékponttal jobb listás eredményt érne el, mint 2014. április 6-án, ha most vasárnap tartanák a választásokat.

A Tárkinál is fölényesen vezet a Fidesz

A valamilyen pártot választó szavazók több mint fele a Fidesz-KDNP-re voksolna ha most lennének a választások – olvasható a hétfőn közzétett felmérésben.

Czibere: bevált gyakorlatokra van szükség a szegénység elleni küzdelemben

Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelő államtitkára szerint meg kell mutatni a társadalomnak, hogy hiteles, bevált társadalompolitikai programokkal igenis lehet csökkenteni a szegénységet.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.