2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: tankerület

12 cikk 1/2 oldal

Cáfolják a lemondott igazgató vádjait

A Dél-Budai Tankerületi Központ visszautasítja azokat a csúsztatásokat és valótlanságokat, amelyeket a Farkasréti Általános Iskoláról írt az intézmény igazgatója, Fazekas László.

Zsúfoltság van több tankerületben

A 2017/2018-as tanévben 5882 köznevelési intézményben tanulhattak a diákok – írja a Világgazdaság keddi száma az Oktatási Hivatal adatai alapján.

Napelemes rendszerrel látják el a zalaegerszegi tankerület több iskoláját

Az egész éves áramellátást szinte teljesen biztosító napelemes rendszert szerelnek fel a zalaegerszegi, a zalaszentgróti és a lenti járás területén lévő általános iskolák harmadára – közölte a zalaegerszegi központú tankerület igazgatója kedden sajtótájékoztatón, a zalai megyeszékhelyen.

Ötmillió forint a tankerületi vezetőnek

A Klebelsberg Központ 2017 januárjában belső ellenőrzést folytatott le az Egri Tankerületi Központban a 2013–2015 közötti időszakot érintő, uniós projektek vonatkozásában.

Szabálysértés az egri tankerületben?

A Magyar Idők birtokába került dokumentumok szerint a tankerületi vezető több mint ötmillió forint juttatást kapott.

A Klik helyben küzd a szegregáció ellen

A Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Pécsi Utcai Tagiskola ügyében hozott tegnapi bírósági ítéletet – annak kézhezvételéig – a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem kommentálja, a részletes írásbeli ítélet után dönt arról, tesz-e további jogi lépéseket az ügyben – szögezte le a Klik közleményében, amelyet teljes terjedelmében közlünk.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.