2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: tanár

25 cikk 1/3 oldal

Puha készségek

A digitális világ átalakítja a pedagógiai módszereket. Ma már „cirkuszi előadást kell tartani ahhoz, hogy bármit meg lehessen tanítani”.

Beismerte bűnösségét a zaklató tanár

A bíróság bűnösnek találta azt az általános iskolai történelemtanárt, aki a vád szerint szexuális tartalmú üzeneteket írt két 13 éves diákjának.

Elraboltak egy török tanárt Mongóliában, a repülőtéren szabadították ki

A mongol hatóságoknak egy repülőjárat feltartóztatásával sikerült kiszabadítaniuk egy elhurcolt török tanárt az ulánbátori Dzsingisz Kán nemzetközi repülőtéren – közölte szombatra virradóra a helyi sajtó, illetve a török állampolgár családja és barátai a közösségi médiában.

Robottanárt kaptak egy finn iskola diákjai

Új nyelvtanárt kaptak egy finn általános iskola diákjai, Eliast, a humanoid robotot, aki hatalmas türelemmel ismétli meg a feladatokat, soha nem hozza feszélyező helyzetbe a diákokat, ha kérdezni akarnak valamint és még táncolni is tud.

Az élménypedagógia már a magyar valóság része

Összesen 900 millió forintnyi pályázati pénz jut idén a Fekete István Általános Iskola digitális és infrastrukturális fejlesztésére, a pedagógusok módszertani megújulására.

Súlyos fegyházbüntetésre ítéltek egy tanárt

Tizennégy év fegyházra ítélt a Fővárosi Törvényszék egy testnevelő tanárt 28 rendbeli szexuális erőszak, 20 rendbeli szexuális visszaélés, 2 rendbeli szexuális kényszerítés és 5 rendbeli testi sértés miatt kedden. Az ítélet nem jogerős.

Migránsok támadhattak a magyar diákok buszára

A kecskeméti Kandó Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskola kisbuszát vezető tanár lapunknak megerősítette: bevándorló kinézetű férfiak egy csoportja rontott neki a kocsinak.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.