2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: tanácsadás

10 cikk 1/1 oldal

Hat évtizede segítik tanácsaikkal a magyarországi vállalkozásokat

Lassan hat évtizede a magyar vállalkozások tanácsadója, partnerei között a kisebb és közepes cégek mellett szép számban akadnak költségvetési intézmények is. A Saldo Zrt., amely a hajdani Pénzügyminisztérium egyik főosztályából nőtte ki magát, ma a hazai piacon sajátos tanácsadási tevékenységet lát el. Ahogy Balogh Ákos vezérigazgató lapunknak fogalmazott: emberközeliek és a problémákra gyakorlati megoldásokat keresnek, a legkisebb ügyben is törekedve a hozzáadott értékre.

Tanácsadással is segít az egyszülős központ

A Budapesten megnyílt "egyszülős központ" jogi, pszichológiai tanácsadással, irodaszolgáltatással, játszóházzal és kávézóval várja a gyermeküket egyedül nevelő édesanyákat, édesapákat – mondta el az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumának elnöke az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Tanácsadó honlap indult a kapcsolati erőszak áldozatainak

A kapcsolati erőszak áldozatainak indított online tanácsadó oldalt az Ökumenikus Segélyszervezet, a honlapon névtelenül juthatnak információhoz az érintettek és hozzátartozóik, valamint a probléma iránt érdeklődők – jelentették be kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Medgyessy millióira kíváncsi a hatóság

A volt kormányfő ügyében Magyarországon a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz hivatali vesztegetés gyanúja miatt.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.