2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja

Címke: tanács

13 cikk 1/2 oldal

Sokan kérnek tanácsot a tapasztalt idősebbtől

Egy felmérésből az is kiderült, hogy a magyar aktív korú lakosság 63 százalékának van kire támaszkodnia, ha nagy horderejű döntés előtt áll az életében.

Varsóban elfogadták a kompromisszumot az igazságszolgáltatási tanács ügyében

Lengyelországban elfogadták az államfő által ajánlott kompromisszumot az országos igazságszolgáltatási tanács (KRS) tagjai megválasztásának az ügyében – jelentette a kedden, késő este elfogadott javaslatról a lengyel hírügynökség az elnök kabinetfőnökének a bejelentésére hivatkozva.

Magyar tagja lett a FIFA tanácsának

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét beválasztották a nemzetközi szövetség (FIFA) tanácsába az európai szövetség (UEFA) Helsinkiben zajló kongresszusán.

Hollande Trumpnak: Európának nincs szüksége külső tanácsokra

Francois Hollande hétfő este válaszolt Donald Trump megválasztott amerikai elnök éles bírálatára, amellyel az Európai Uniót illette. A francia elnök szerint az EU-nak nincs szüksége olyan külső tanácsokra, amelyek megmondják, hogy mit tegyen.

Kovács Árpád: kedvezőek lesznek az idei költségvetési bevételek

A tavaly év végi költségvetési bevételek a tervezettnél jobban teljesültek, nem kismértékben az ekáer (elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer), az online pénztárgépek és az adóhitel intézményének bevezetése nyomán, és az idei, januári számok is hasonlóan kedvező kilátásokkal kecsegtetnek – nyilatkozta a Magyar Hírlap hétfői számában Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke.

Milliókat adhatott Portik Juhásznak

A volt rabtárs szerint Portik nemcsak pénzzel, hanem politikai és kommunikációs tanácsokkal is ellátja az ellenzéki politikust. Az Együtt alelnöke mindent tagad.

Álorvosok a bemutatókon

A szigorítások ellenére a vásárlók megkárosítására utazó vállalkozások újabb és újabb módszerekkel igyekeznek termékeiket többszörös áron értékesíteni.

Tusk: Németországnak többet kell tennie a külső határok védelméért

Németországnak az Európai Unió vezető tagállamaként többet kell tennie a külső határok védelméért, más tagállamokkal együtt, egy „páneurópai egységben” – mondta a Welt am Sonntag (WaS) című vasárnapi német lapnak Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.