2020. július 16., csütörtök, Valter napja

Címke: támaszpont

13 cikk 1/2 oldal

Az iráni parancsnok szerint messzebb kellene vinni az amerikai támaszpontot

Figyelmeztette az Egyesült Államokat a befolyásos iráni Forradalmi Gárda parancsnoka, hogy messzebb kellene vinnie támaszpontjait az iráni határoktól, ha újabb szankciókat léptet életbe Teherán ellen – jelentette az IRNA hivatalos iráni hírügynökség.

Az Iszlám Állam is rész vett az afganisztáni terrortámadásokban

A bagrami légitámaszpont nyolc biztonsági őrével végeztek, és kettőt megsebesítettek tálib fegyveresek, miután rajtaütöttek járművükön hétfő éjjel – mondta el Abdul Sokur Kudoszi, az afganisztáni Bagram körzet kormányzója kedden. Egy másik keddi támadást, melyben egy bírót robbantottak fel, az Iszlám Állam vállalta magára.

Kanadai hadmérnökök építik a lettországi NATO-támaszpontot

Kanadai hadmérnökök érkeztek Lettországba, hogy felépítsenek egy katonai támaszpontot, ahol kanadai vezetésű NATO-zászlóalj teljesít majd szolgálatot a tavalyi varsói NATO-csúcson született megállapodással összhangban – jelentette helyi idő szerint vasárnap CBC kanadai hírtelevízió.

A dzsihadisták mérges gázt vetettek be egy iraki támaszpont ellen

Az amerikai védelmi minisztérium közölte, hogy feltehetően mustárgázt vetettek be az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet fegyveresei egy észak-iraki légi támaszpont ellen, ahol a támadás idején amerikai katonák is voltak.

Irakban állt bosszút az Iszlám Állam

Az iraki kormányerők elmúlt hetekben elért sikereire reagálva az Iszlám Állam terrorszervezet tegnap öt öngyilkos merényletet hajtott végre egy támaszponton.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.