2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: Tallai Gábor

8 cikk 1/1 oldal

Pár kocka igaz harcok emlékére

Különleges feladatra vállalkozott a Hybrid Art Space galéria: A képregény angyalai címmel Futaki Attila és Tallai Gábor Budapest Angyalai című munkájára téve a hangsúlyt nyolc, a történelmi múltunkat feldolgozó képregényből mutat be részletet. Nevezett művet korábban Nagy Koppány Zsolt méltatta Magyar hősök szóbuborékokkal címmel lapunk hasábjain, én most a többi munka közül emelek ki párat.

Megújul a Figyelő, szerkesztőbizottság alakul

Csütörtökkel háromtagú szerkesztőbizottságot állít fel a Figyelő, a testület feladata a lap megújítása – közölte az MTI-vel a nap folyamán a szerkesztőség.

Az 1956-os emlékbizottság támogatja a Sziget rendezvényeit

A Sziget Kft. közbeszerzésen mintegy 300 millió forintot, az Itt élned, halnod kell című szimfonikus rockfantáziát bemutató Esztrád Színház pályázaton csaknem 100 milliót, míg a Magyar Írószövetség körülbelül 40 millió forintot nyert el az 1956-os Emlékbizottságtól – közölték csütörtökön, egy budapesti sajtótájékoztatón.

Hatalmas érdeklődés a Terror Háza nyílt napján

Idén is hosszú sorokban várakoztak a látogatók a Terror Háza Múzeum előtt, ahol az október 23-i nyílt nap alkalmából mind az állandó, mind az időszaki kiállításokat ingyenesen lehetett megtekinteni.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.