2024. július 23., kedd, Lenke napja

Címke: találkozó

220 cikk 1/22 oldal

Észak-Korea elkötelezett az atomfegyver-mentesítés mellett

Phenjan változatlanul elkötelezett a Koreai-félsziget atomfegyver-mentesítése mellett – jelentette ki pénteken Ri Jong Ho észak-koreai külügyminiszter Pekingben a kínai kollégájával folytatott megbeszélésen.

Hszi, Putyin és Modi megállapodott a háromoldalú együttműködés fokozásában

A világbéke, a stabilitás és a fejlődés érdekében megállapodott a háromoldalú együttműködés fokozásában Kína, Oroszország és India vezetője pénteken a G20 országcsoport Buenos Aires-i csúcsértekezletén megrendezett informális találkozójukon – jelentette a Hszinhua hírügynökség.

Közép-európai összefogás

Az erős, biztonságos és versenyképes Euró­pához megfelelő finanszírozás szükséges – hangsúlyozták a Kohézió barátai csoport tegnapi pozsonyi találkozóján elfogadott közös nyilatkozatban.

Erőfitogtatás az Azovi-tengeren

A geostratégiailag kulcsfontosságú terület miatt az elmúlt hónapokban kiéleződött a feszültség Kijev és Moszkva között a hajózás, illetve a halászati jogok miatt.
220 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.