2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: tablet

14 cikk 1/2 oldal

Puha készségek

A digitális világ átalakítja a pedagógiai módszereket. Ma már „cirkuszi előadást kell tartani ahhoz, hogy bármit meg lehessen tanítani”.

Saját mobil eszközzel dolgozunk az irodában

Ma már teljesen természetes, hogy okostelefonokat és tableteket használunk munkánkhoz. Ezeknek az eszközöknek a megfelelő felügyelete azonban még mindig problémát okoz számos vállalatnál.

A tablet beköltözött az iskolákba

László Miklós kiemelte, hogy a fiatalok jövőképe pozitívabb lett az elmúlt húsz évben, például arra a kérdésre, hogy lesz-e Magyarország 200 év múlva, 71 százalék válaszolt igennel.

Telítődik az okostelefonok piaca

Csak az öt legnagyobb gyártó tudta növelni okostelefon-eladásait az idei második negyedévben, a világpiaci forgalom azonban összességében csökkent.

Egyre több pénzt költünk el a webáruházakban

A felmérés rámutat: a magyarok csaknem felének közömbös, hogy az online üzlet külföldi vagy magyar tulajdonban van-e, többségük ugyanannyira bízik mindkettőben.

Átrendeződik a technológiai iparág

A kereslet a mobileszközökre sok piacon csökken, de a növekvő számú letöltött applikáció, amelyek gyorsabban merítik az akkumulátorokat, elősegítik a hordozható töltők eladását.

Milliárdok digitális eszközökre

A mostani diákok kétharmada a jövőben olyan munkakörben fog dolgozni, amelyet ma még nem ismerünk, ezért fontos a digitális fejlődés az iskolákban.

Digitális agymérgézes veszélyezteti gyermekeinket

Sürgősen abba kell hagyni a digitális technika „rászabadítását” a mentálisan védtelen kisiskolásokra, mert a drogoknál is súlyosabb függőség veszélyezteti őket.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.