2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: T-Systems

25 cikk 1/3 oldal

Versenyelőny lehet a digitális fejlesztés

Hamis elégedettségbe ringatják magukat a magyarországi kkv-k vezetői, amikor úgy vélik, hogy naprakész és biztonságos digitális rendszerrel dolgoznak.

Kielégítőnek tartják az informatikai fejlettségüket a magyar kis- és középvállalkozások

A magyar kis- és középvállalkozások (kkv) fele szerint nem fontos a digitalizáció, 72 százaléka nem hajtott végre informatikai fejlesztést az elmúlt két évben – összegzi a T-Systems Magyarország csütörtökön Budapesten bemutatott reprezentatív kkv-kutatása, amely szerint ugyanakkor a digitális fejlesztés versenyelőnyt jelent.

Ezer vitorlázót fogadnak ma Balatonfüreden

A magyar vitorlássport fellegvárában rendezik meg a hét végén a már hagyományos ­Vitorlabontó ünnepséget és a T-Systems-nagydíj évadnyitó vitorlásversenyt.

Kormányzati hátszél a mobilnetes fejlesztéseknek

Az év végéig dönt a kormány a magyarországi mobilszolgáltatók 4G és a 4G+ fejlesztéseinek kiemelt beruházásokká nyilvánításáról – jelentette be Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos.

Hekkerbotrány: tovább nyomoznak

Továbbra sincs gyanúsítottja annak a három nyomozásnak, amely a BKK e-jegyrendszerének bevezetése után indult.

Már nem gyanúsított az „etikus hekker”

A főügyészség megállapította: az, hogy a fiatalember a BKK e-jegyrendszeré­ben jogosulatlanul adatot változtatott meg, nem veszélyes a társadalomra.

Ügyészség: már nem gyanúsított az „etikus hekker”

Már nem gyanúsítja az „etikus hekkert” az illetékes Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség információs rendszer vagy adat megsértésének bűntettével – tájékoztatta a főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

BKK elleni akciók: titkosan is nyomoznak

Büntetőeljárást folytat a rendőrség a BKK e-jegyrendszerének feltörése, háromezer felhasználó adatainak ellopása, valamint hűtlen kezelés miatt.

Ha egy üzlet beindul

Titkosszolgálati szakemberek szerint ezek a mostani „főpróbák” egy őszi vagy jövő tavaszi, valóban komoly kárt okozó támadás előkészületei.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.