2022. október 4., kedd, Ferenc napja

Címke: Szürke Farkasok

15 cikk 1/2 oldal

A Szürke Farkasok alternatív valósága

A sok politikai bukfencet átélt Törökországban a négy katonai puccs egy évszázad alatt kialakított egy nagyon jellegzetes „mélyállamot" a Török Köztársaságban. A Szürke Farkasok a szétzilált, gazdaságilag utat tévesztett és a demokratikus jogokat semmibe vevő Törökország egyik roppant erős titkos társasága volt a hetvenes években, és ma sem tudni, pontosan meddig terjed a hatalma.

Gonosz fideszesek

Vona "Szürke Farkas" Gábor legalábbis róluk fantáziált.

Vona Gábor nemzetközi terroristával barátkozott

Az iszlamista Szürke Farkasok egyik meghatározó vezetőjével, a II. János Pál pápa elleni merénylet egyik vádlottjával ápol igen szoros barátságot Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Szürke farkas Vona

Egy pillanatra tételezzük fel – munkahipotézisként – azt, ami nem lesz: Vona Gábor Magyarország miniszterelnöke. Beiktatják, felesküszik, megissza a pezsgőt – és azután mi fog következni?

A vádak szerint a pápa merénylőjét segíthette Celebi

A vádak szerint Çelebi kétszer találkozott Agcaval, hogy megtervezzék a merényletet, továbbá 3 millió német frankot fogadott el a gyilkosság finanszírozására egy bolgár titkos szervezettől.

Szürke Farkasok ketrecen kívül

A Kádár-rendszerben internacionalista alapon támogatták a „szabadságharcot” vívó terroristákat, akik pihenőhelynek használhatták az országot, egyesek katonai kiképzést is kaptak.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.