2022. október 2., vasárnap, Petra napja

Címke: szűcs lajos

12 cikk 1/2 oldal

Hesz Mihályt, Szűcs Lajost és Magyar Zoltánt köszöntötték

A 75 éves Hesz Mihály kajakost és Szűcs Lajos labdarúgót, valamint a 65 esztendős Magyar Zoltán tornászt köszöntötte a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja és a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület, valamint egykori klubjuk, a Ferencváros.

Sávoltnak ma felmondanak

Az egyre inkább elharapódzó ügy több fordulatot vett, a szövetség elnöksége még júliusban döntött arról, hogy az edző bérköltségét a versenyzőnek utalja.

Minden marad a régiben

A bizalmi szavazás elmaradt, pedig a Szűcs Lajos vezette elnökségnek jelenleg nincs markáns, az elvei mellett bátran kitartó ellenfele a teniszszövetségben.

Maró posztolás és posztéhség

Végeláthatatlan szappanoperára hasonlít a magyar tenisz szereplői között egy hónapja húzódó konfliktus. A mai közgyűlésen aligha forog veszélyben az elnök pozíciója.

Az elnök nem tervez tisztújítást

Újra támadásba lendült a magyar tenisz Fucsovics Márton mögé tömörülő reformszárnya. A Magyar Teniszszövetség elnöke, Szűcs Lajos áll a viták elébe.

Magasra csapó hullámok

A szövetség szerdai kommünikéjét másnap ízekre szedték a sztárjátékosok, Fucsovics Márton és Babos Tímea egyaránt nagy lendülettel harcol az igazáért.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.