2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Szrgya Popovics

8 cikk 1/1 oldal

Soros-recept a káosz és a zavarkeltés

A korábban több országban alkalmazott Soros-féle forgatókönyvre kísértetiesen hajazó provokációval próbálkozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos vasárnap estétől hétfő reggelig az MTVA székházában.

Lejáratás, bomlasztás, felforgatás

Várható, hogy 2017 őszén a befolyásolás, felforgatás mint a választási küzdelem eszközei nem újdonságként, csak újabb formákban jelennek majd meg.

Popovics tanítja a hatalom felelősségre vonását

Megtanítom az embereket, hogyan vonják felelősségre a hatalmat – jelentette ki Szrgya Popovics szerb aktivista, akinek könyvét az anarchia és a felforgatás bibliájaként is emlegetik.

Exportált forradalom

Szrgya Popovics a napokban a Parlament közelében tartott forradalomexportőri továbbképzést., így a Majdan-recept, vagy az Otpor-mozgalom forgatókönyvét is felhasználják, ha szükséges.

Varázsló

Szrgya Popovics tegnap hazánkban népszerűsítette most megjelent könyvét, amelyben azt a módszert részletezi, hogyan lehet megdönteni egy diktatúrát.

Hírhedt felforgatót hoztak Budapestre Sorosék

Az őszi polgári engedetlenségi akciók előkészítésének része lehet a világ számos országában zavargásokat generáló, kormányokat megbuktató Szrgya Popovics budapesti látogatása.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.