2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Szörényi Levente

15 cikk 1/2 oldal

Úton ama bizonyos második idő felé

A Szörényi család egy alapítvány létrehozását tervezi, amely magába foglalja Szörényi Levente teljes életművét, célja pedig annak méltó gondozása.

Főszerepben a zene

A Papp László Sportaréna, illetve a Budapesti Operettszínház is színre vitte az István, a királyt, Feke Pál és Szomor György mindkét produkcióban szerepel, ennek apropóján beszélgettünk.

Éljen István fejedelem! Fejedelem?

A Budapesti Operettszínház és a Baja Marketing Kft. sztárszereposztást és lélegzetelállító látványt ígért a Petőfi-szigeten.

Találkozás a Hétöles-tónál

A Bőköz–Ormánság fesztivált hagyományteremtő céllal először 2016-ban rendezték meg Magyarország gazdaságilag egyik legszegényebb, de értékeiben egyik leggazdagabb tájegységében.

Koppány kilenc asszonya

Mindenféle díszlet és jelmez nélkül láthattuk a miskolci operafesztiválon az István, a királyt. A táncosok látványa is hiányzott. Illetve pont hogy nem.

Fenntartani az érdeklődést

Szörényi Levente életművére tette fel a munkásságát, és most ezt az életművet „bebetonozza”. Iskolába akarja vinni az István, a királyt, és filmet szeretne forgatni az Illés zenekar zenéjével.

Szabadulás a karanténból

Negyvennyolc évvel korábbi álom vált hát valóra idén áprilisban, amikor megjelent a Goodbye, London! című nagylemez vinil és CD formában is.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.