2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Szolnoki Olaj

18 cikk 1/2 oldal

Szombathelyen lett bajnok a Szolnoki Olaj

Az talán túlzás, hogy Ivkovics kapitány a Szolnoknak szurkolt, de az biztos, hogy nem lett volna ellenére, ha már tegnap véget ér a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjének a párharca.

Fáradt Olaj

Egész évben látszott, hogy valami nincs rendben a Tiszaligetben, hiába alkotta a keretet a drága légiósokon kívül válogatottunk négy erőssége.

Túl sok volt a balerina

Csapataik veresége után Sztojan Ivkovics (Szolnok), Sabáli Balázs (Sopron) és Gediminas Petrauskas (Paks) is elveszítette az állását.

Szoknia kell a Szolnoknak ezt a ligát

A Bajnokok Ligája azért más kávéház, még a férfikosárlabdában is. Körülbelül ezzel kellett szembesülnie a Szolnoki Olaj együttesének, amikor kedden Athénban megkezdte szereplését a FIBA Europe, a kontinentális szövetség újonnan létrehozott versenysorozatában.

Kosaras BL: másképp, mint a fociban

Ez kosárlabda, nem futball, és itt igencsak zavaros a versenyrendszer, ebben a sportágban a BL egyelőre az Euroliga mögé szorul presztízsben.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.