2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: Szkripal-ügy

44 cikk 1/5 oldal

Előhúzták az oroszkártyát

Az EU vezetői szinte egy időben, egységes kommunikációval indítottak médiatámadást az erős nemzetek Európáját, az illegális migráció azonnali megállítását kívánó politikusok ellen.

London: Putyin a felelős

A britek szerint Szkripalék megmérgezése nem lehetett engedély nélkül végrehajtott művelet, és szinte biztos, hogy az akciót „az orosz állam valamely magas szintjén” is jóváhagyták.

Moszkvára mutogat London

Immár biztos, hogy egy 44 éves nő és egy 45 éves férfi is a Szergej Szkripalt és lányát megmérgező, novicsok nevű anyag miatt került válságos állapotba.

Putyin előzőleg óva intette Európát

„Én megmondtam" pillanatokban volt gazdag Vlagyimir Putyin éves televíziós fóruma, amely során az amerikai importvámokról, a globális konfliktusokról és a Szkripal-ügyről is szó esett.

Moszkva: csaltak a britek

A köd oszladozik, és Theresa May kormányának számos csalása egyre jobban körvonalazódik – fogalmazott Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.