2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: Szinyei Merse Pál Gimnázium

29 cikk 1/3 oldal

Veronai busztragédia: a neten tart kiárusítást a cég

Összesen 21 buszt árul az Autoline.hu oldalon a Pizolit Kft., vagyis az a cég, amelyik azt a buszt küldte, ami Verona mellett balesetet szenvedett a Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjaival.

Veronai buszbaleset: vastelepen a bizonyítékok

Egy kiskunfélegyházi hulladéktelepen akarta eltüntetni a bizonyítékokat a vétkes busztársaság – állítja a veronai tragikus buszbaleset egyik áldozatának hozzátartozója.

Busztragédia: még tart az olasz nyomozás

Még közel sem ért véget az olasz hatóságok munkája a januárban a veronai autópályán történt busztragédia kapcsán, és csak a szakértői vizsgálatot zárták le.

Veronai busztragédia: még nincs gyanúsított

Újabb hatvan nappal hosszabbította meg a rendőrség a veronai busztragédiával kapcsolatos nyomozást, amelynek határideje ma járt volna le. A hatóság továbbra is szűkszavúan fogalmaz az ügyben.

Emmi: a leggyorsabb kártérítést kérték a biztosítóktól

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) továbbra is a veronai buszbaleset áldozatainak családja mellett áll és ismételten arra kéri a biztosítókat, hogy a kártérítési igényeket a lehető leggyorsabban, az érintetteknek legkedvezőbb eljárást alkalmazva és a lehetséges legméltányosabb elbírálási feltételek mentén bírálja el – közölte az Emmi oktatási államtitkársága szerdán az MTI-vel.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.