2021. október 21., csütörtök, Orsolya napja

Címke: színpad

12 cikk 1/2 oldal

Orosz katonák a színpadon

Újra Magyarországra látogat az Alekszandrov együttes. – A régi május 1-jékről ismerős név ezúttal egészen új elemeket is felvonultató produkcióval készül.

Kisrealista emberiségdráma

Csikós Attila Díszítők című darabja idén végre „rendes”, drámához illő módon, papírtalanul is elkészült Dolmány Attila rendezésében a B32 Galéria és Kultúrtérben.

A színpadon halt meg a világrekorder nagybőgős

Előadás közben, a színpadon halt meg az Atlantai Szimfonikus Zenekar 87 éves nagybőgőse, akit az ugyanazon zenekarban a leghosszabb ideje játszó muzsikus Guinness-rekordere volt.

„Egy húron pendülünk”

Öt kiváló zenész fellépése, akik külön-külön is a világ számos pontján felléptek már, és közös érdemük, hogy a komolyzene kedvelői előtt már-már brandként jelenik meg a Bogányi név.

Az ügyeletes magyar színész

Bár a hazai rendezők szuperlatívuszokban beszélnek Gál Tamás tehetségéről, kétlaki élete miatt a mai napig kevesen tudnak róla az anyaországban.

Az eddigi bálok legjobb műsoraiból válogat a 20. Csángó Bál

Huszadik alkalommal rendezik meg Budapesten január 30-án a Csángó Bált, a jubileumi rendezvény programja válogatást kínál az eddigi bálok legjobb műsoraiból. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök, a megnyitó beszédet Trócsányi László igazságügyi miniszter tartja.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.