2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: színészek

11 cikk 1/2 oldal

„Attól nem jut előre a színész, ha megalázom”

Elsősorban rendező, és az is akar maradni, a színház igazgatását viszont el kell végezni – fogalmazott Vidnyánszky Attila a Hír Televízió Ikon című műsorában. A Nemzeti Színház főigazgatója azt vallja, jó hangulatban kell alkotni.

Nem csak vastaps jár

Nagy érdeklődés mellett adták át a színészdíjakat a Bajor Gizi Színészmúzeumban. Négy szakmai díjat talált gazdára a színházi élet szereplői közül.

Kalifornia nem kér Trumpból

Az Igen, Kalifornia nevű civil szervezet 2019-re tervezi az ügydöntő népszavazás kiírását a leggazdagabb amerikai állam kiválásáról az unióból.

Tilos pakisztáni színészeket és filmeseket alkalmazni Indiában

A két ország között fokozódó feszültség miatt megtiltotta az indiai filmproducerek szervezete (IMPPA) pénteken, hogy pakisztáni színészeket, énekeseket és technikai szakembereket alkalmazzanak az indiai forgatásokon.

Hollywood Trump ellen, a bevándorlás mellett

Számos színész, író, értelmiségi és más neves közéleti személyiség sorakozott fel egy szerdán indított kampány mellett, melynek célja, hogy megakadályozza a republikánus párti Donald Trump megválasztását az Egyesült Államok elnöki posztjára.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.