2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: színész

31 cikk 1/4 oldal

75 éves az Oscar-díjas Sir Ben Kingsley

Az egyetlen ázsiai származású színész, aki megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést, méghozzá Mahátma Gandhi megformálásáért.

Elhunyt Tóth Loon színész, a veszprémi színház művésze

Negyvenkilenc évesen elhunyt Tóth Loon színművész. A Veszprémi Petőfi Színház művészét hosszan tartó, súlyos betegség után vasárnap hajnalban érte a halál – közölte a színház az MTI-vel.

A Pece-parti Villon életregénye

A színészkirály regényes önéletírása annyira fordulatos, mint egy pikareszk regény, és azok is erőt meríthetnek belőle, akik csak most ismerik meg Varga Vilmost.

Színészhallgatók elevenítik meg a Liliputi Társulat történetét

Az auschwitzi haláltábor orvosa Liliputi Társulatának történetével ismertetik meg a közönséget a Kaposvári Egyetem színművész hallgatói, a Mengele törpéi című előadás kedd este lesz látható az intézmény Latinka-házként ismert kulturális központjában.

Szarvas József volt Szabó Anett vendége

Az Echo TV Kettesben című szilveszteri műsorában a Nemzeti Színház művésze, Jászai Mari-díjas színész vallott életéről, pályájáról.

Meghalt Johnny Hallyday

Pályafutása az 1960-as években kezdődött, és idővel a francia szórakoztatóipar egyik legnagyobbjaként tartották számon.

Elhunyt Surda

Meghalt Ljubisa Samardzic szerb színész, akit a magyar közönség leginkább a Forró szél című jugoszláv sorozat Surdájaként ismerhet.

Mire fel a nagy gázsik?

A tavalyi év tíz legjobban kereső színésze összesen 488,5 millió dollárt vitt haza az elmúlt évben. A lista azonban a férfi és a női szereplők közötti hatalmas bérszakadékot tükröz.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.