2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: Szilágyi Zsófia

9 cikk 1/1 oldal

Vekerdy is támogatta Gyurcsányék ördögi tervét

A genderideológia hazai terjesztésének vezetését maga Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vállalta magára. 2009-ben egy szervezetet is létrehoztak a genderpropaganda népszerűsítésére.

Női sorsok egyetlen napban

A kétszeres Oscar-díjas Aszgar Farhadi volt az elnöke a szarajevói zsűrinek, amely Szamosi Zsófiának ítélte a legjobb színésznő díját Szilágyi Zsófia Egy nap című filmjében nyújtott alakításáért.

Nagy érdeklődés mellett mutatták be Szilágyi Zsófia filmjét Cannes-ban

Nagy érdeklődés mellett mutatták be szerdán Szilágyi Zsófia első játékfilmjét a 71. cannes-i filmfesztiválon. Az Egy nap című alkotás a Kritikusok Hete elnevezésű párhuzamos szekcióban versenyez, ahova az 1100 benevezett mű közül mindössze hét ígéretes tehetség játékfilmje kapott meghívást.

Főhajtás

Móricz Zsigmond gondolatvilágának mélysége ma is aktuális mondandót hordoz emberről, társadalomról, nemzetről és a fejlődés folytonos szükségességéről – emlékezett Hoppál Péter.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.