2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: Szikinger István

7 cikk 1/1 oldal

KGBéla ma sem vesz részt az ellene indult peren

Az unió intézményei elleni kémkedéssel és az unió kárára elkövetett költségvetési csalással vádolt Kovács Béla ma sem megy el a Budapest Környéki Törvényszéken zajló perére.

Feloldatná a kémügy titkosítását Kovács Béla

Ügyvédje megerősítette, hogy Kovács Béla – és ő maga is – tisztességesnek, törvényesnek tartja az eljárást, és folyamatos kapcsolatban vannak az eljáró ügyésszel.

KGBéla most Mongóliába utazott

A titkos dokumentumok minősítését az Alkotmányvédelmi Hivatal lenne jogosult felülvizsgálni, de az valószínűtlen, hogy a külföldi társszolgálatok operatív anyagait nyilvánossá tennék.

Betegséggel küzd a körúti robbantó

A nyomozási bíró a bűnismétlés és a szökés-elrejtőzés veszélye miatt tartotta indokoltnak az előzetes letartóztatás fenntartását.

Életfogytiglant kért az ügyész Portikra

Az Aranykéz utcai robbantás mellett a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosság miatt indult összevont büntetőper iratismertetéssel, majd perbeszédekkel kezdődött.

Kedden születhet ítélet a Budaházy-perben

Keddre tűzte ki az elsőfokú ítéletet kihirdetését a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és társai perében a Fővárosi Törvényszék.

Aranykéz/Fenyő-ügyek: felmentést kértek a védők perbeszédeikben

Felmentést kért Jozef Rohác, Portik Tamás és két további vádlott ügyvédje az összesen hat halálos áldozattal járó Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-, illetve Cinóber-gyilkosságok ügyében a védőbeszédek során a Fővárosi Törvényszéken pénteken.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.