2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: sziget

65 cikk 1/7 oldal

Nyomtalanul eltűnt egy japán sziget

Eltűnt egy japán sziget az ázsiai ország észak-keleti partjainál, az Eszambe Hanakita Kodzsima nevű lakatlan szigetet a parti őrség keresi.

Dagonya

Sziget

A legnagyobb fesztiválok több száz tonna szemetet termelnek alig pár nap alatt, egyetlen látogató pedig körülbelül hét kilogramm hulladékot hagy hátra.

Látogatócsúcs a Sziget Fesztiválon

Minden korábbinál többen, 565 ezren látogattak ki az idei Sziget Fesztiválra, amely három alkalommal is telt házas volt.

Több mint félmilliós látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztivál

Minden eddiginél többen, 565 ezren látogattak ki a kedden zárult Sziget fesztiválra, amely hétből három napon is teltházas volt. A szervezők már a jövő évi programot tervezik, az első 2019-es sztárfellépő neve akár egy hónap múlva ismert lehet.

Sziget-örökbérletet kapott a svájci diáklány

Sziget-örökbérletet kapott a fesztivál kilencmilliomodik látogatója Kádár Tamás főszervezőtől kedden a jegypénztáraknál. A diáklány Svájcból, Zürichből érkezett a fesztiválra.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.