2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: sziget fesztivál

42 cikk 1/5 oldal

Ed Sheeran érkezik jövőre a Szigetre

A nemzetközi popvilág aktuális sztárja, Ed Sheeran lesz a jövő évi Sziget első napjának kiemelt fellépője. A fesztivál 2019-ben augusztus 7-től 13-ig fog tartani – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Látogatócsúcs, több mint félmillió fesztiválozó

Bár pontos szám csak szerdára várható, biztosan látogatócsúcsot hozott az idei Sziget. Kádár Tamás főszervező az MTI-nek kedden kora este elmondta, hogy több mint félmillióan szórakoztak a fesztiválon.

A szeretet forradalma

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire jól áll Budapestnek ez az augusztusi hét, amikor a fiatalok tényleg elfelejtik a világ bajait.

Kormányablak is van a Sziget Fesztiválon

A kormányablak a Sziget Fesztiválon is jelen van, és nemcsak biztosítja az állam szolgáltatásait, hanem lehetőséget is ad bepillantani a különböző tevékenységek működésébe.

Közösség a Szigeten

Bár csak tegnap kezdődött el hivatalosan a Sziget Fesztivál, mintegy tízezer ember már kedden megérkezett a helyszínre.

Napi háromszáz rendőr biztosítja a Sziget fesztivált

Naponta mintegy háromszáz rendőr biztosítja a szerdán megkezdődött Sziget fesztivált, amelyen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) idén először bűnmegelőzési és pihenőpontot is nyitott.

Az Operaház hajótörése a Szigeten

A nagy primadonnashow című új produkcióval augusztus 10. és 14. között mindennap 18 órától találkozhat a közönség a Magyar Zene Háza Klasszikus, Opera és Jazz Színpadon.
42 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.