2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: szezon

88 cikk 1/9 oldal

Megtanultuk, miért jó itthon pihenni

A biztonság mint választási tényező az utazás tervezésekor ma már elsődleges és hosszú távon kiemelt szempont lett. Budapest felfutó látogatottságát ez is erősen támogatja.

Rekordösszeget költöttek a családok vásárlásra

2018-ban tavalyhoz képest bő ezermilliárd forinttal hagytak többet a családok az áruházak pénztáraiban, az értékesített áruk mennyisége több mint 6 százalékkal emelkedett.

Szentestére telítődnek a hotelek

Évről évre egyre többen választják a szállodai karácsonyozást, amikor az egész család az ünnep előtti napokban elutazik valahova belföldre.

Ellenőrök is járják a boltokat

A bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, piacokon, szakboltokban is eluralkodott mostanra a karácsonyváró hangulat, amely az állami fogyasztóvédelem szakembereit is cselekvésre szólítja.

A magyarok fele a netről ajándékoz

Tartósan átalakulni látszanak a fogyasztási szokások: a magyarok 48 százaléka a karácsonyi ajándékok egy részét már a tömeget elkerülve, otthona nyugalmából, mobiltelefonról szerzi be.

Kezdődik a karácsonyi szezon

Ahogy az lenni szokott a tömeges akciók után, a fogyasztóvédelmi kérdések előtérbe kerülnek a balul sikerült beszerzések kapcsán, holott a karácsonyi roham csak most kezdődik.

Ezrekkel jut több az idei karácsonyra

Az Információs és Technológiai Minisztérium a közlésében azt emelte ki, hogy az online vásárlás esetén néhány kattintással és tudatos döntések meghozatalával sok későbbi probléma megelőzhető.
88 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.