2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: szexuális zaklatás

138 cikk 1/14 oldal

Zaklatói gyújtottak fel egy nőt Indiában

Felgyújtott egy 28 éves nőt Indiában az a két férfi, aki ellen az áldozat éppen a rendőrségre indult panaszt tenni, mert pár nappal azelőtt szexuálisan zaklatták – jelentették hírügynökségek hétfőn hatósági forrásokra hivatkozva.

Slamasztikában Trump jelöltje

Harminchat évvel az állítólagos esemény után – és napokkal Brett Kavanaugh holnaputánra tervezett bizottsági jóváhagyása előtt – állt elő egy kaliforniai pszichológusnő a váddal, miszerint a főbírójelölt egy ágyra teperte. Állításait ki akarják vizsgálni.

Ferenc pápa szóra sem méltatja az ellene felhozott vádakat

A katolikus egyházfő szóra sem méltatja a Vatikán volt washingtoni nagykövetének a katolikus sajtóhoz eljuttatott 11 oldalas nyilatkozatában az ellene felhozott vádakat, miszerint évek óta tudott Washington volt érsekének, Theodore McCarricknek a szexuális zaklatási ügyéről. Ezt maga Ferenc pápa mondta újságíróknak vasárnap.

Pénzért árulta unokáját a nagymama

Két éve fogadta magához a gyámhatóság hozzájárulásával lányunokáját az a nő, aki idén januárban egy idős embernek fizetség fejében megengedte, hogy a kislánnyal közösüljön.
138 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.