2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: szétesés

13 cikk 1/2 oldal

Deák Dániel: a Jobbik a szétesés szélére került

A szétesés szélére került a Jobbik, miután meghatározó politikusok távoztak a pártból – mondta Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Szinte borítékolható a Jobbik szétesése

A Jobbik a nemzeti érzelmű szavazókról már korábban lemondott, a Fidesz miatt továbbra is csak a baloldalon lát lehetőséget – mondta Deák Dániel.

Bírálták a frakcióban Molnárt

Nagy felzúdulást okozott az MSZP-ben Molnár Gyula Hír Tv-nek adott nyilatkozata, miszerint egy újabb választási vereség után megszűnhet a párt.

Németország széthullik?

Darabjaira eshet Európa legerősebb országa, de lehet, hogy ez az egyetlen esélye a túlélésre – nyilatkozta a Demokratának az AfD egyik alapítója.

Helyettes államtitkár: meg kell ismerni a családok szétesésének okait

Tudni kell, milyen okok vezetnek a váláshoz, milyen élethelyzetekben nincs más kiút, miként lehet megvédeni a gyerekeket és újrakezdeni az életet – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, egy szakmai konferencián.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.