2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: szergej rebrov

7 cikk 1/1 oldal

Rebrov kirakta Bödét a keretből

Szigorú lépésre szánta rá magát Szergej Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője. A Vidi elleni vasárnapi szezonzáró előtt ideiglenesen kirakta Böde Dánielt az együttes keretéből.

Nem derbi: örökrangadó

A Ferencváros–MTK mérkőzés összecsapása a jelenben is rangadó, hiszen a mai, 13. forduló előtt a zöld-fehérek vezetik a labdarúgó NB I tabelláját, a kék-fehérek pedig a harmadikok.

Első derbi és tizennyolcadik

Nagyon sokan gondolták úgy, hogy erről a meccsről vétek lenne lemaradni: már szerdán elkelt minden jegy, azaz telt ház előtt játsszák a labdarúgó NB I 9. fordulójának rangadóját.

Kárpátaljáról jött a 001-es ügynök

Varga Sándor idestova negyven éve szereplője a magyar futballnak, pedig a Szovjetunióban született, és a moszkvai olimpiáig nem is volt érdemleges kapcsolata az anyaországgal.

Hívjanak csak edzőnek…

Valójában senkit sem lepett meg, hogy a Ferencváros szerdai sajtótájékoztatóján Szergej Rebrovot jelentették be a labdarúgócsapat új vezetőedzőjeként.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.