2024. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: szeretet

30 cikk 1/3 oldal

Benkő Tibor: szeretettel minden pótolható

Szeretetre mindenkinek szüksége van, szeretettel minden pótolható – hangoztatta a honvédelmi miniszter szerdán Budapesten, az Árvák karácsonya című rendezvényen.

Üzenet érkezett

A láng mindig összehozza az embereket – az adventi gyertyalángnak is ez a dolga. Összegyűjteni a közösséget, hogy együtt nézzék a fényt, várják az evangéliumot.

Példabeszéd a kisdiákoknak

Böjte Csaba huszonöt éve kezdte meg gyermekmentő tevékenységét, alapítványa hetven erdélyi településen működtet bentlakásos otthont vagy iskolaházat.

Halálos szeretet

A kötelező védőoltásoknak egyre több a kritikusuk. Kézről kézre jár azoknak az orvosoknak a neve, akik a vakcinák beadása nélkül is kiadják az igazolást.

Szeretettel, emberséggel

Nehezen szárad a felázott föld, nehezen gyűlnek össze a szereplők, hiszen mindenkinek van civil foglalkozása, a napi munka után jönnek próbálni.

Tömegeket várnak a békemenetre

A magyar nemzeti erők seregszemléje lesz a békemenet. A szervezők célja a nemzeti szuverenitás melletti kiállás, a nemzeti érzelmű tömeg erejének megmutatása a szeretet és az összefogás erejével.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.