2023. december 4., hétfő, Borbála, Barbara napja

Címke: szentpétervár

72 cikk 1/8 oldal

Egymillióan nézték meg Munkácsyt az Ermitázsban

Minden idők legsikeresebb magyar művészeti kiállítása zárult külföldön: bő három hónap alatt több mint egymillió látogatója volt a Munkácsy-tárlatnak a szentpétervári Ermitázsban.

Egymillió látogatója volt a Munkácsy-kiállításnak az Ermitázsban

Rekordot döntött a szentpétervári Ermitázs Múzeumban rendezett Munkácsy-kiállítás, amelyet bő három hónap alatt egymillióan tekintettek meg a Néva-parti városban – közölte a kiállítás kommunikációjával foglalkozó ügynökség kedden az MTI-vel.

Becsomagolt világ?

Oroszország olyan volt a horvátok ellen elbukott tizenegyespárbajt követően, mint egy méretes balhorogtól kifeküdt bokszoló a ringben, aki valahogy azért feltápászkodik.

Szuper-expresszel Moszkvába

Hála a FIFA-nak és az oroszoknak, ingyen tettem meg a tízórás Szentpétervár-Moszkva tízórás vonatutat. Fapados megoldás, horkoló kollégákkal.

Belga-fölény az utcákon

Az ideiglenesen Szentpéterváron állomásozó dél-amerikai különítmény mellett végre lehetett látni belga és francia szurkolókat is. Ideje volt az európai elődöntő előtt.

Tiltják a focit, védik az embereket

Az orosz rendszerető nép, tavaly áprilisban a szentpétervári metróban végrehajtott csecsen-merénylet után emeltek egyet a biztonsági szinten.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.