2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Szentmártoni János

14 cikk 1/2 oldal

Szükség van szellemi helyőrségekre

Határon túli mellékletekkel és új főszerkesztővel folytatja küldetését az Előretolt Helyőrség irodalmi-kulturális melléklet – jelentették be Tusványoson.

Ekkora szabadság még sosem volt

A Gyurcsány-kormány idején Kossuth-díjjal kitüntetett író az ünnepi könyvhét megnyitója adta lehetőséget arra használta, hogy támadja a kormány politikáját.

Haladó hagyományőrzés

Szentmártoni Jánost választotta újra elnökévé a Magyar Írószövetség választmánya a szervezet szombati tisztújító közgyűlésén.

Szentmártoni János: újra kell fogalmazni a Magyar Írószövetség szerepét

Újra kell fogalmazni a Magyar Írószövetség szerepét és feladatát a megváltozott kulturális térben – hangsúlyozta az MTI-nek Szentmártoni János, aki az elmúlt hat év értékelése mellett elmondta azt is, hogy a szervezet szombati tisztújításán harmadszor is indul az elnöki posztért.

Három a magyar igazság

Szentmártoni János József Attila-díjas költő, író, a Magyar Művészeti Akadémia levelező tagja immár hat éve vezeti a Magyar Írószövetséget.

A kikezdhetetlen jellem megtestesülése

A nyáron elhunyt Oláh János író, költő emlékére a Magyar Napló könyvesboltba szervezett esten a terem zsúfolásig megtelt.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.