2019. április 24., szerda, György napja

Címke: Szentesi Zöldi László

12 cikk 1/2 oldal

Sajtóklub: A Jobbik nem változott semmit

Szentesi Zöldi László a hangfelvételről azt mondta: vélhetően ez egy stratégiai megbeszélés volt és Sneider Tamás magáról úgy beszélt, hogy milyen elnöknek kell látszania.

Sajtóklub: Politikai skizofréniában szenved a Jobbik

Kettős identitása van a jobbikos politikusoknak. Miközben a tudatuk egyik fele békeszólamokat hirdet és Gyurcsánnyal tesz esküt, aközben a másik énjük jócskán a Kuruc.infónál ragadt.

Szentesi Zöldi László: A hazánkat szolgáljuk

Mivel Szentesi Zöldi László hosszú éveken keresztül főleg határon túli műsorokat szerkesztett, teljesen máshogy látja a külhoni magyarok helyzetét, mint egy átlag hazai magyar.

Ez már kordokumentum

Polgári Szilvia arra is törekedett, hogy portréinterjúiban a beszélt nyelvet írja le, és az azt kísérő gesztusokat, a beszélgetések hangulatát is megörökítse.

A U2 énekese szó szerint semmit nem tud rólunk

Szentesi Zöldi László: a rock and roll és a rockzene, különösen ennek a progresszívebb irányzatai, azok a fennálló hatalom ellen szövetkeztek annak idején.

Listáznak!

Hont András már rajtuk tartja szemét.

Lesznek nagy visszatérők a Hír TV-ben

Huth Gergelynek, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének vezetésével visszatér a Szabadfogás is – mondta el Szikszai Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.