2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: szén-monoxid-mérgezés

14 cikk 1/2 oldal

Így előzhetjük meg a szén-monoxid-mérgezést

Az elmúlt napokban rengetegszer riasztották a tűzoltókat szén-monoxid-szivárgás miatt, több embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba is szállítottak, pedig könnyen elkerülhetők az ilyen esetek. A katasztrófavédelem egy kisfilmmel hívta fel a figyelmet arra, hogy szén-monoxid riasztóval elejét vehetjük tragédiáknak. Az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának szerdai adásában Dóka Imre, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője beszélt arról, miként lehet megelőzni az ilyen eseteket.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Egyházasgergén, egy ember meghalt

Szén-monoxid-szivárgás gyanúja miatt riasztották a rendőrök a tűzoltókat vasárnap a Nógrád megyei Egyházasgergére, egy családi házba, ahol egy holttestet találtak – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

Halálos szén-monoxid-mérgezés történt a XX. kerületben

Egy ember meghalt, hárman pedig rosszul lettek abban a XX. kerületi lakóépületben, ahová szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton az MTI-vel.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.