2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: személyi igazolvány

9 cikk 1/1 oldal

A legfontosabb tudnivalók a népszavazásról

A sorsdöntő kérdésben véleményt nyilváníthatnak a hazai lakcímmel rendelkező, de külföldön élő magyarok és a külhoni magyar állampolgárok is.

Alkalmas a külföldre utazásra az e-személyi igazolvány

A több helyen is megjelent hírekkel ellentétben az új típusú személyazonosító igazolvány is alkalmas külföldre utazásra – közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) az MTI érdeklődésére kedden.

Az új személyit igénylők 80 százaléka kéri ujjlenyomata rögzítését

Az új személyazonosító igazolványt igénylők 80 százaléka kéri, hogy az okmány tárolóelemében rögzítsék az ujjlenyomatát is – közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) elnöke az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Csökkentik az állami bürokráciát

Az állami rezsicsökkentés eredményeként egyszerűbb lesz az állam működése, és mintegy tízmilliárd forint marad a polgároknál – jelentette ki Csepreghy Nándor tegnapi sajtótájékoztatóján.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.